НАВИГАЦИЯ

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИЯ МАГАЗИН!

гр. София, бул. Андрей Ляпчев N 20, магазин 2, (ж/к Дървеница)


ИНФОРМАЦИЯ

ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ

КошницаКоличката Ви е празна.

Ние във FACEBOOK

olimpia splendid влагоуловители със стил

Olimpia Splendid е водеща италианска компания, съсредоточила дейността си в производството на климатична техника. Фирмата предлага широка гама от климатици, отоплителни тела, хидравлични системи, влагоуловители, влагоабсорбатори, овлажнители и термопомпи. Olimpia Splendid е основана през 1956 година и до днес държи лидерските позиции на пазара. Продуктите на италианската фирма се продават в повече от 45 страни по целия свят. Първият офис на италианската компания отваря врати в Гуалтиери (провинция Реджо Емилия). До ден днешен там се намира седалището на Olimpia Splendid и логистичната база на територията на страната. Заводът в Челатика (провинция Бреша) е посветил дейността си на висококачественото производство на широка гама от климатици и хидравлични системи. Освен италианските заводи, Olimpia Splendid има клон за производство и продажба на климатични инсталации в Шанхай (Китай) и клон за продажба в Мадрид (Испания). Последното попълнение на италианската компания е новооткритият клон за продажба в Париж (Франция).


През 60-те години, италианската фирма се налага на пазара като световен лидер в производството на отоплителни тела и готварски печки. През 70-те години, доверието към компанията нараства. Изострянето на кризата с горивата води до увеличено търсене на отоплителни печки и готварски печки на газ и парафин. По това време, Olimpia Splendid е основен производител на печки и продажбите на компанията скачат многократно.


В началото на 80-те години, Olimpia Splendid влиза в сектора на климатичните инсталации и за отрицателно време набира верни клиенти, които са впечатлени от качеството на продуктите и напредналите решения, които предлага фирмата в технологичната сфера.
През следващото десетилетие, компанията преминава през най-големия си разцвет и затвърждава установените си позиции на пазара. Благодарение на качествените продукти с уникален дизайн, Olimpia Splendid се нарежда на второ място по продажби в сферата на климатичната техника в Италия. Освен това, компанията си отвоюва правото да бъде една от трите най-печеливши в цяла Европа. Именно през 90-те, Olimpia Splendid пуска на пазара два от най-успешните си продукта – Grillo и Windy. През 1990 година, компанията прави революция на технологичния пазар с пускането на портативен климатик, който може да охлади една стая без да се използва вода.  През 1995 година, Olimpia Splendid създава нова корпоративна организация, която подпомага по-добрата координация на производството и помага за по-адекватното задоволяване на търсенето на технологичния пазар. Две години по-късно, през 1997, компанията създава Climapiù – първият климатик, който благодарение на елегантния си иновативен дизайн, прилича на декоративен елемент от вътрешното обзавеждане. Днес компанията предлага пълна гама от климатици, печки, терморегулатори, влагоабсорбатори и влагоуловители.


Видео за Olimpia Splendid на английски език


Името на фирмата Olimpia Splendid се свързва с гарантирано качество на продуктите и  прилагането на високотехнологични иновационни системи. Компанията се старае да задоволи всички нужди на крайния потребител и да му осигури удобство и комфорт. Продуктите на Olimpia Splendid наистина са разработени с внимание към клиента. Те са проектирани така, че да отговорят на високите изисквания на потребителите и да улеснят живота им. Иновационните технологии напълно отговарят на изискванията на пазара, преди нуждата от тях да е станала осезаема.
Освен високото качество и иновационните технологии, марката Olimpia Splendid предлага иновационни продукти, които се отличават със страхотно качество и са лесни за употреба. Фирмата Olimpia Splendid се грижи за здравето и комфорта на своите клиенти. Ето защо създава висококачествени влагоуловители с уникален дизайн и италиански стил. Влажният въздух в жилището създава предпоставки за различни заболявания, причинява конденз и мухъл и затруднява циркулацията на въздуха в затворените помещения. Правилното овлажняване на въздуха гарантира по-добро качество на живот, създава удобство и спокойствие. Olimpia Splendid се старае да задоволи всички нужди на своите потребители, като предлага ненадминато качество на достъпни цени.