Електрически влагоабсорбатор

През студените дни на зимните месеци, палим печки, готвим в закрити помещения, а и често се случва да простираме дрехите си в дома. Освен това проветряваме много по-рядко заради екстремно ниските температури навън. Резултатът от всичко това се отразява на жилището и здравето ни. Влажният въздух създава идеалните предпоставки за наличието на мухъл по стените и плесен по мебелите. Дървеният паркет се надува, а мебелите придобиват различни форми. От прозорците буквално се стичат водопади, а въздухът, който дишаме, е застоял и с неприятна миризма. Всичко това се отразява неблагоприятно на здравословното ни състояние и освен това, за нанесените щети по сградата плащаме отново и отново, всеки зимен сезон.

Електрически влагоабсорбатори и електрически влагоуловители за борба с влагата!

Практичните хора са открили решението за себе си и за своя дом и то се нарича електрически влагоабсорбатор. Абсорбаторите на влага, които работят на ток са най-ефективното разрешение на проблемите с излишната влага в дома, офиса или в производствената сграда. Тези уреди са изключително полезни, тъй като дейността им се изразява в абсорбирането на влагата и събирането  на излишното количество вода в специален резервоар.

Видео:

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Електрическите влагоабсорбатори са с различна мощност и различен капацитет, според предназначението на моделите. Някои са подходящи за по-малки помещения като баня, кухня, всекидневна, офис. Други са специално предназначени за големи складове, общи перални помещения, изби, производствени помещения, оранжерии и т.н. Принципът на работа на електрическите влагоабсорбатори е прост и се изразява в усвояването на излишната влага и пренасяне на водата към контейнера. Повечето модели затоплят сухия въздух, като го обръщат и освежават. По-големите промишлени влагоабсорбатори могат да работят при много високи положителни и отрицателни температури, а тези за битови нужди работят ефективно до 30 градуса. Вместимостта на колектора за вода може да бъде от 10 до 38-40 литра, в зависимост от модела на електрическия абсорбатор, като някои от тях имат възможността да се изключват автоматично при препълване с вода. Тя трябва да се отстранява периодично и това е единственото, което се изисква от вас.

Електрическите влагоабсорбатори са много удобни за експлоатация и освен това са изключително лесни за поддържане.  Почистването на абсорбатора на влага се извършва с помощта на прахосмукачка, а в случай, е филтърът е замърсен, той се измива с вода. За да работи добре, уредът трябва да бъде разположен в средата на дадено помещение, тъй като по този начин въздухът ще може да достига до него най-бързо. Компактните размери на малките модели и вградените колелца при по-големите електрически влагоабсорбатори са предпоставка за лесно пренасяне и транспортиране от едно помещение в друго. Това допълнително удобство, съчетано с ниския разход на енергия и основните функции на тези уреди, ги правят задължителни за всеки апартамент, офис или сграда.

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на Магазин за електрически влагоабсорбатори и Сервиз на електрически влагоабсорбатори в София. Карта ТУК!!