Изсушители на въздух. Евтин домашен изсушител

Изсушители на въздух. Качествен изсушител за баня, ремонт и сервиз на изсушител. Он-лайн магазин за изсушители с гаранция. Отдаване под наем!

Какво се случва, когато нямаме Изсушител на въздух?

Хубаво е вкъщи нали? Приятно е човек след месеци обикаляне по агенции за недвижими имоти и след куп нерви покрай майсторите правещи ремонта, най-после да се отпусне в тишината на новия си дом. Жалко, че не успяхте да се нанесете още есента и се наложи цяла зима да се гъчкате в гарсониерата. Вече нямате търпение да влезете в светлото и просторно… ама какво е това по стените?!?! Тези тапети не сте ги поръчвали!

Видео

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Честно казано вие сте от късметлиите. Да, наистина! Това, че ще ви се наложи да направите ремонта отново и да се изръсите с още една колосална сума е най-малкото зло ако влагата се чувства като у дома си във вашето жилище. Знам, че в момента едва ли ще се съгласите с мен. Само мисълта за орда майстори върлуваща из новото ви жилище може да доведе до тиха лудост дори домакиня с желязна психика. Но ако влагата не се виждаше? Наличието на влага в дома е причина за редица заболявания и сериозно и трайно може да увреди вашето здраве. С месеци може да живеете в прогизнало като гъба жилище и да съсипвате здравето на семейството си.

Преди години, когато всички щастливо обитавахме панелните кутийки нямахме такива проблеми, е или поне не бяха толкова осезаеми. Интересно, да не би панелката да е по-качествен тип строителство от новото строителство? Тогава не бяхме и чували за изсушители на въздух и все пак нямахме такива ядове. Нищо подобно – „тайната” на панелния апартамент при справянето с влагата е просто лошата изолация. Лошата изолация е най-добрата защита от появата на мухъл?

Какво се случва?

На фона на всичко, което сте чували за енергийна ефективност, саниране на жилища и тирадата на алпинистчето, което правеше външната изолация на квартирата, да ви говоря за плюсовете на лошата изолация звучи абсурдно, нали? Факт е обаче, че една от водещите причини за резкия скок на алергиите сред децата и подрастващите в последното десетилетие е силно завишените нива на мухъл в обитаваните помещения. В най-голяма степен проблемите идват именно от жилището, където живее детето. В стремежа си да осигурим повече топлина и уют на семейството си ние каним у дома един наистина опасен враг – влагата.

Колкото повече инвестирате в изолация на жилището си толкова по-голямо внимание трябва да обръщате на регулирането на нивата на влажност на въздуха.

Процентът на влажност е различен в различни периоди от годината или в зависимост от някои черезвичайни дейности като ремонтите. Лятото се проветрява и проблемът с влагата не е толкова осезаем, но зимата е просто задължително да изсушавате въздуха. В добре изолираното жилище е за препоръчване да не разчитате на еднократните изсушители за въздух. Контейнерът с гранулките бързо ще се напълни, дори да сложите по един химически изсушител във всяка стая. Ако сте инвестирали в добра изолация просто се налага да инвестирате и в електрически изсушител за въздух за да съхраните уюта на дома си.

Нивото на влагата у дома трябва да се контролира, защото новите форми на живот в банята и леопардовия десен на дрехите в гардероба са само най-малкия проблем.

А тапетите? Тапетите просто ще ги смените.

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на Магазин за Изсушители на въздух и Сервиз на Изсушители на въздух в София. Карта ТУК!!