Изсушители на въздух. Евтин домашен изсушител

Изсушители на въздух. Качествен изсушител за баня, ремонт и сервиз на изсушител. Он-лайн магазин за изсушители с гаранция. Отдаване под наем!

Какво се случва, когато нямаме Изсушител на въздух?

Хубаво е вкъщи нали? Приятно е човек след месеци обикаляне по агенции за недвижими имоти и след куп нерви покрай майсторите правещи ремонта, най-после да се отпусне в тишината на новия си дом. Жалко, че не успяхте да се нанесете още есента и се наложи цяла зима да се гъчкате в гарсониерата. Вече нямате търпение да влезете в светлото и просторно… ама какво е това по стените?!?! Тези тапети не сте ги поръчвали!

Честно казано вие сте от късметлиите. Да, наистина! Това, че ще ви се наложи да направите ремонта отново и да се изръсите с още една колосална сума е най-малкото зло ако влагата се чувства като у дома си във вашето жилище. Знам, че в момента едва ли ще се съгласите с мен. Само мисълта за орда майстори върлуваща из новото ви жилище може да доведе до тиха лудост дори домакиня с желязна психика. Но ако влагата не се виждаше? Наличието на влага в дома е причина за редица заболявания и сериозно и трайно може да увреди вашето здраве. С месеци може да живеете в прогизнало като гъба жилище и да съсипвате здравето на семейството си.

Преди години, когато всички щастливо обитавахме панелните кутийки нямахме такива проблеми, е или поне не бяха толкова осезаеми. Интересно, да не би панелката да е по-качествен тип строителство от новото строителство? Тогава не бяхме и чували за изсушители на въздух и все пак нямахме такива ядове. Нищо подобно – „тайната” на панелния апартамент при справянето с влагата е просто лошата изолация. Лошата изолация е най-добрата защита от появата на мухъл?

Какво се случва?

На фона на всичко, което сте чували за енергийна ефективност, саниране на жилища и тирадата на алпинистчето, което правеше външната изолация на квартирата, да ви говоря за плюсовете на лошата изолация звучи абсурдно, нали? Факт е обаче, че една от водещите причини за резкия скок на алергиите сред децата и подрастващите в последното десетилетие е силно завишените нива на мухъл в обитаваните помещения. В най-голяма степен проблемите идват именно от жилището, където живее детето. В стремежа си да осигурим повече топлина и уют на семейството си ние каним у дома един наистина опасен враг – влагата.

Колкото повече инвестирате в изолация на жилището си толкова по-голямо внимание трябва да обръщате на регулирането на нивата на влажност на въздуха.

Процентът на влажност е различен в различни периоди от годината или в зависимост от някои черезвичайни дейности като ремонтите. Лятото се проветрява и проблемът с влагата не е толкова осезаем, но зимата е просто задължително да изсушавате въздуха. В добре изолираното жилище е за препоръчване да не разчитате на еднократните изсушители за въздух. Контейнерът с гранулките бързо ще се напълни, дори да сложите по един химически изсушител във всяка стая. Ако сте инвестирали в добра изолация просто се налага да инвестирате и в електрически изсушител за въздух за да съхраните уюта на дома си.

Нивото на влагата у дома трябва да се контролира, защото новите форми на живот в банята и леопардовия десен на дрехите в гардероба са само най-малкия проблем.

А тапетите? Тапетите просто ще ги смените.

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на Магазин за Изсушители на въздух и Сервиз на Изсушители на въздух в София. Карта ТУК!!