Приложение на влагоуловители, влагоабсорбатори, изсушители и осушители

Модерните влагоуловителите все повече се превръщат от лукс в необходимост. Увеличаващите се нива на влага и мухъл в домовете ни са явяват предпоставка за множество болести и са особено опасени за малки деца и хора скоро преминали през химиотерапия или възстановяващи се от дълъг престой в болница. Като вид, който се характеризира с бърза адаптация към нова среда на живот и не изискващ големи условия на живот, мухълът може да се появи на практика в почти всяко помещение в дома Ви и извън него.

Влагоабсорбатори FRAL
Влагоабсорбатори EcoAir
Влагоабсорбатори Ebac
Влагоабсорбатори Pingi
Влагоабсорбатори Olimpia

Видео

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Все пак има някои основни места, където е най-вероятно да откриете завишени нива на влага и конденз, а оттам и на мухъл. Основно това се случва, там където влажността е фактор и е трудно да се изпари.

Ето кои са местата с влаха и мухъл:

1)    Един от най-честия дом на мухъла, поради силния конденз е банята. Поради това, че е почти невъзможно  помещението да се проветрява и разчитайки в повечето случай само на един вентилаторът, банята се явява „почва” за неговото създаването на и задържането.

2)    Мухълът може да се срещне и складове от общ тип, оранжерии и всякакъв по вид помещения за съхранение на различни материали. Влажния въздух и постоянното затворено постоянния са идеално предпоставка за образуване на конденз.

3)    При производството на хранителни продукти също се наблюдава увеличаване на мухъла. Това става най-вече в при  винопроизводство, млекопреработване, месопреработвателни предприятия, хлебопроизводство и т.н. Най-честите фактори за появата му са занижения контрол, постоянната горещина и пари в помещенията, а и понякога невъзможността от редовно проветряване.

4)    Ако живеете в апартамент, няма как да не сте се сблъсквали с подобни проблеми и на закритите си тераси. Често срещано е явлението да се получава мухъл, в следствие от топенето на снеговете и „недобросъвестни” съседи, които дълго време не почистват терасите си. Резултатът е стичаща се вода, която се не може да се изпари и се наслагва във вътрешността на терасата Ви.

5)    В СПА залите, особено тези които са снабдени и с басейни, са високо рисков фактор за появата на мухъл, поради постоянна влажност. Трудно е да се поддържа подобна зала и  да се извлича влагата от подобни места.

6)    При работа в постоянно затворени помещения, като банкови трезори, архиви, музей и печатни бази мухълът е лесно да се появи, поради силния конденз.

Ползи от влагоуловители

Като цяло ползите от влагоуловителите могат да се приложат на много и различни места в зависимост от това до каква степен се е разпространила влагата. Препоръчително е да използвате електрически, поради по-високата им продуктивност и мощност. Усетете полъха на чистия въздух и здравословен живот.