Общи условия

www.Vlagouloviteli.com е собственост на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД.

Използването на този сайт и регистрирането на заявка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия.
Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт!
“ФРОСТКЛИМА МБ” ООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

I.Общи условия

 • www.Vlagouloviteli.com е уебсайт за информация и възможност за доставка на публикуваните в него стоки, от името на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД.
 • Вашите действия на този сайт има смисъл на публична покана за заявяване и доставка на артикули от “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД.
 • Посочените в сайта цени, имат за цел да Ви ориентират и дадат по-пълна информация за публикуваните в него стоки. “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com има право да променя цените по собствена преценка, без предварителнo уведомяване.
 • При липсата на заявената от Вас стока “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com, в рамките на един работен ден след получаване на заявката за доставка / поръчката /, уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или чрез обаждане на посочения от клиента телефон.
 • При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на доставката и не носи отговорност за нейното неизпълнение.
 • “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com се задължава след получаване на заявката за доставка  от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.
 • “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни.
 • Всички информативно посочени цени са в български левове с включен ДДС.

II.Права и задължения на страните

 1. “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД се задължава:
 • да извърши доставка в срока указан в информацията за доставка.
 • да не публикува заблуждаваща клиента информация
 1. Клиентът се задължава при желание за доставка:
 • да посочи две имена на получател, точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес;
 • да заплати разходите по доставката според условията описани в информацията за доставка.
 • да осигури достъп и възможност за получаване на поръчаната стоката.

Заявената за доставка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка (офис на куриер), в срока, оказан в информацията за доставка. Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

III. Информация за доставката на стоки

Доставката на избрания от Вас продукт за територията на България се извършва с куриерска фирма СПИДИ или от представител на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД. Необходимо е да посочите метода на доставка: до адрес или до офис на СПИДИДоставка до желания от Вас адрес е с фиксирана цена, посочена в описанието на самия продукт.

Ако желаете, да поръчате повече на брой продукти, цената на доставка за вашата заявка ще бъде автоматично изчислена на страницата при финализиране на поръчката.

Моля, имайте впредвид, че при желание от ваша страна, може да ползвате и опцията БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА , при директно взимане от магазина ни ! Тогава е необходимо да изберете на страницата за финализиране на заявката опцията – Взимане от магазин.

Доставките по заявките се обработват на следващия работен ден и/или съгласно графика на куриерската фирма за съответното населено място. Доставките по заявките приети от “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com през събота, неделя, почивни и официални неработни дни се обработват на първия възможен работен ден и съгласно графика на куриерската фирма за съответното населено място. Заявките за доставка приети в петък се изпълняват с доставка до офис на куриерската фирма в събота, а ако доставката е пососчена до адрес – в понеделник. Не се извършват доставки до адрес в събота и неделя, и официални неработни дни!

Ако Ви е необходима помощ, съвет или имате въпрос можете да се свържете в работно време: всеки работен ден от 8:00 до 19:00 с нас от ТУК!!! или на телефони : 0897 245 678 или0887 245 679 където да получите необходимата Ви информация!

 1. Информация за плащане

Vlagouloviteli.com е сайт за електронна търговия и информационно-презентационна платформа, от която Вие може да се информирате, харесвате или заявявате за доставка предпочитани от Вас стоки.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им от куриера /представител на СПИДИ извършил доставката/ или представител на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им в офис на СПИДИ. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

V.Отказ за получаване 

Вие имате право да откажете получаването на заявените от Вас стоки, когато те са доставени при едно от следните условия:

 • доставената стока явно не съответства на заявената от Вас и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
 • липсва придружаващ касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да върнете получените артикули на адрес : гр. София, – бул. “Андрей Ляпчев” N 20 , “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД при наличие на едно от готните посочени условия.

VI.Връщане и възстановяване

Връщането се допуска когато стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети и съгласуване с представител на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД.

VII. Лични данни

 • “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД чрез www.Vlagouloviteli.com полага дължимата грижа за защита на Вашите личните данни, станали известни в хода на подаване на Вашата заявка. Това задължение отпада, ако Вие сте предоставили неверни данни.
 • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД може да използва личните Ви данни единствено и само за целите на доставката.

1.Разкриване на информацията

Описаните по-горе цели, за които може да се използват данните, не са изчерпателно изброени и не пораждат задължения за “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД чрез www.Vlagouloviteli.com.
Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

“ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com се задължава да не разкрива никакви лични данни  на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

 • е получил изричното писмено съгласие;
 • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
 • “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

VIII. Отговорност

“ФРОСТКЛИМА МБ” ООД чрез www.Vlagouloviteli.com не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си при настъпване на обстоятелства, които “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД, чрез www.Vlagouloviteli.com не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди вкл., но не само, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД чрез www.Vlagouloviteli.com. “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД не носи отговорност при повреда на стоката, вследствие форсмажорни обстоятелства.

 • Арбитраж

Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени споровеще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на “ФРОСТКЛИМА МБ” ООД съобразно българското законодателство.