EBAC – европейско качество за взискателни клиенти

Ebac е Британска компания, която е лидер в производството на битови и промишлени влагоуловители. Основана е през 1972 година от Джон Елиът (1943). Повече от четири десетилетия компанията не отстъпва от своите лидерските позиции и до днес си остава производител от световен мащаб.

През 1980 година Джон Елиът разработва първият битов влагоуловител, предназначен за британския пазар. По това време компанията е в своя разцвет. Джон остава верен на своите корени и не възнамерява да разширява границите на производство на Ebac в чужбина. С отдаденост, иновационни технологии и ненадминато качество, компания Ebac успява да разшири своето произвоство единствено в пределите на обединеното кралство/североизточната част.

Еbac e първата компания, която открива необходимостта от влагоуловители в домовете ни. Ebac Ltd предвижда, че излишната влага в жилищата може да е причина за редица проблеми. С продуктите на Ebac те са лесно отстраними, независимо от капризите и изненадите, които поднася времето.

Технологичните решения  на компанията защитават всеки дом от излишната влага.

Ebac непрекъснато работи за подобряване на всеки свой продукт. Компанията предлага широка гама от влагоуловители – малки, тихи, ефективни модели с множество допълнителни функции. Това са функции, които са съобразени с исканията и желанията на всеки един клиент.

Компанията Ebaс знае от какво има нужда всеки един потребител.

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Ebac Ltd.

 Преди 30 години Ebac Ltd. поставя началото на изсушаването на нашите домове. Взаимствана идеята от САЩ, Ebac я адаптират към британските условия. Или по-конкретно към климата на острова, който е доста влажен и е в умерения географски пояс. Типът строителство също е от значение, тъй като жилищата са по-малки, следователно уредът който ще суши въздуха трябва да бъде с компактен дизайн и тиха работа. Проблемът с влагата, респективно кондензът е най- изразен през студените месеци от годината. Ebac Ltd провеждат редица научни изследвания, които да гарантират, че произведените от тях изсушители ще бъдат най-ефективни в рамките на Обединеното кралство (както и за държави със сходен климат).

Изцяло произведено във Великобритания!

Цялата производствена линия, като се започне от разработващата дейност, минава се през производството на пластмасовия корпус на уредите, до изграждането на електрониката и се стигне до изделията от метал. Целият производствен процес до крайният продукт, който достига до потребителя е под контрола на Ebac Ltd. Целта на компанията е да предложи качествен продукт.
При избора на влагоуловител, трябва да гледате в дългосрочен план, тъй като разхода не е само при покупката на уреда. Цената на електроенергията е важен фактор. Изсушителите на въздух, които предлага Ebac са с интелигентна технология, която гарантира по-ефективна работа на уреда и по-нисък разход на енергия. За да направите най-добрия избор на влагоабсорбатор за вашите нужди трябва да отчетете и фактора отопление на жилището, както и нивата на влажност във въздуха. Освен всичко, ние дишаме, това допълнително увеличава процента влажност.

Тя се покачва и от всички ежедневни дейности на едно домакинство.

Ето защо Ebac Ltd съветват при покупката на уред да се обърне внимание не на квадратурата на жилището, а на броя живущи в него. Важно е и какъв тип е жилището, както и броя на отопляемите или частично отопляеми помещения.

При толкова много променливи, специалистите на Ebac съветват влагоуловителят да е с по-голяма производителност и с патентованата система Smart Control.

Smart Control е новият интелигентен начин за контрол на изсушаването (изсушителя).

Смарт Контролът е електронен софтуер, който замества нормалният влагостат. Благодарение на този контрол влагоуловителите на Ebac са по-ефикасни в борбата с влагата и по-икономични.
Защо тази система е по-ефективна от обикновения хюмидистат. Хюмидистатът може да се сравни с термостата, но вместо да измерва температура, той измерва относителната влажност на въздуха.
При повечето предлагани модели влагоабсорбатори можете да фиксирате процентите влажност, които да се достигнат. Задавате да се поддържат 50% относителни влажност на въздуха. При достигане на тази стойност, изсушителят се изключва. Но това не е много успешен начин за справяне с влагата вкъщи. Защото появата на конденз по стъклата е вследствие от външната температура и относителната влажност на въздуха в дома. Т.е. ако навън е топло, зададените от вас стойности от 50% ще се окажат прекалено високи.

И обратното:

когато навън е студено, ще са ниски и уредът ще се изключи (въпреки че е висока влажността на въздуха в жилището). При уред с нормален влагостат ще се налага да го рестартирате при промяна на външната температура, докато Smart Control на Ebac следи относителната влажност през последните 24 часа, като отчита променящите се условия.Интелигентната софтуерна система автоматично регулира работата на вашия влагоуловител като непрекъснато следи температурата и влажността в дома. С други думи тя персонализира работата на уреда към условията във вашия дом. Уредът работи само когато е необходимо и така спестява енергия.

Освен влагоуловители за битова употреба влагоуловители, Ebac Ltd предлага и гама уреди за индустриални цели, където условията са специфични (ниски температури, високи нива на влажност) и се изисква прецизно изсушаване.

 Ebac Ltd вече над 40 години проектира и произвежда успешни продукти, за да можем ние потребителите да живеем комфортно в домове си, защитени от вредното действие на влагата. Чрез гамата си индустриални влагоуловители, Ebac гарантира бързо, надеждно и ефективно решение за изсушаване в промишлеността, строителството….., те се изнасят и за САЩ, там от където идва идеята за производство на обезвлажнители. Като цяло пазарът за продуктите на Ebac се простира и на Изток и на Запад.
Джон Елиът основава Ebac с една основна философия „разбирането на клиентите и създаването на продукти, които са последна стъпка в инженерен план и които отговарят на нуждите на пазара”. Тази философия и до днес работи успешно, като към нея се добавят и бизнес решения относно обслужването на клиента и предоставяне на възможности за развитие на служителите на компанията.

Еbac Ltd. е отличен с редица акредитации.

Еbac продължава да развива дейността си в сферата на проектирането, нововъведенията и производството на продукти, надхвърлящи очакванията на потребителя.
Разработва и гама от перални, за момента предлагани само в Обединеното кралство, които са с набор от уникални функции (включително и Hot Fill) и управление с Wi-Fi контроли.