За нас

Влагоуловители.com e информационен сайт и интернет магазин на официален вносител на влагоуловители Ebac (АНГЛИЯ)Olimpia Splendid (ИТАЛИЯ) и FRAL (ИТАЛИЯ). Работим само с доказали се производители, благодарение на което можем да Ви предложим най-качествени и най-високоефективни уреди.

Всички влагоабсорбатори може да закупите и на изплащане с TBI Credit

Работим с куриерска фирма Спиди.

Видео:

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Най-продавани влагоуловители:

Ние сме силно заинтересовани от влиянието на влагата върху Вашия дом и искаме да Ви помогнем да се справите с проблемите създавани от нея. В този сайт, създаден специално, с цел да ви улесни в избора на добър влагоуловител, можете да разгледате различни модели на влагоабсорбатори на EBAC и Olimpia Splendid, които са много популярни, освен в България, но и на Запад в Европа и САЩ.

Също така, на нашия сайт Влагоуловители.com вие можете да прочете и информация относно мухъла, каква трябва да е първоначалната Ви намеса при установяването на неговото наличие и каква може да е най-честата причина за появата му във Вашия дом. Освен това ви препоръчваме да се запознаете с причините за появата на влага и основните места за приложение на влагоуловители.

Ние ви гарантираме високо качество на всеки един влагоуловител закупен при нас, а нашият персонал винаги може да Ви даде ценни съвети за избора, поставянето и използването на влагоуловителите.

Няколко думи за нашите уреди:

Влагоабсорбаторите Olimpia Splendid са уреди с възможности и капацитет, които нямат база за сравнение с подобни абсорбиращи съоръжения, характеризиращи се с краткотраен ефект и ниска производителност. Те ще решат проблемите Ви с влагата и произлизащите от нея мухъл, плесен и неприятна миризма. Подходящи са както за дома и офиса, така и за хотели, спа центрове, фитнес зали, складови помещения. В производството на своите уреди марката Olimpia Splendid винаги е залагала на високото качество и надежност, които успява да постигне чрез непрекъснато въвеждане на нови методи и съвременни технологии.

Благодарение на непрекъснатите си разработки успява да предложи на своите клиенти все по-добри влагоабсорбатори. Влагоабсорбаторите на Olimpia Splendid са едни от най-малките, безшумни и мощни модели, познати на пазара. Те се отличават с перфектни характеристики като това, че са в състояние да елиминират вредите нанесени от влагата, мухъла и кондензацията. Отнемането на излишната влага е предпоставка за облекчение на алергиите, а чрез по-сухия и топъл въздух се успокояват симптомите на астма, артрит, бронхит. Самите уреди са компактни и лесно преносими. Влагоабсорбаторът на Olimpia Splendid се характеризира с тих режим на работа, скоростта на вентилатора се регулира, притежава индикатор за пълен контейнер и не на последно място, пречиства въздуха.

Влагоуловители Ebac се отличават с изискан дизайн, лесни са за употреба, цената им е допостима спрямо предлаганото качество. Влагоуловителят е уред, който бързо отнема влагата от помещения с висока влажност и поддържа полезен за Вашето здраве микроклимат като същевременно предотвратява кондензирането на влагата. Предимствата на влагоуловителите Ebac се изразяват в малкия им и компактен размер и елегантна външност като в същото време са мощен изсушител на въздуха. Изключително ниска електроконсумация и тиха работа. Вие сами регулирате влажността на въздуха, за да се чувствате максимално комфортно в дома си. За тях е характерно автоматично включване и изключване, което прави употребата им лесна като детска игра. Всеки един модел притежава дръжка за удобно и бързо преместване. Благодарение на хидрофилните спирали, влагоуловителите Ebac са способни да извлекат до 40% повече вода в сравнение с други подобни уреди, без увеличаване на консумацията на електроенергия.

Отличителна черта на Ebac е Smart Control технологията, чрез която се спестява до 30% от разходите за подръжка чрез улесненото и управление, което спестява неудобството от неточните ръчни хидростати. Чрез технологията Intelligent Defrost се минимизират разходите на енергия и се подобрява производителността. Intelligent Defrost притежава сензор, който следи състоянието на системата и избира най-подходящия интервал между периодичните размразявания както и тяхната продължителност. Това гарантира по-висока ефективност на размразяващия цикъл и следователно по-ефикасна степен на извличане за единица консумирана електроенергия. Влагоабсорбаторите са едни от най-предпочитаните уреди заради отличното им качество и икономичност, и лекотата при употребата им. С тяхна помощ Вие забравяте за проблемите с влагата и респективно разходите за отопление, поради значителното им намаляване.