За нас

Най-продавани влагоуловители:

Ние сме силно заинтересовани от влиянието на влагата върху Вашия дом и искаме да Ви помогнем да се справите с проблемите създавани от нея. В този сайт, създаден специално, с цел да ви улесни в избора на добър влагоуловител, можете да разгледате различни модели на влагоабсорбатори на EBAC и Olimpia Splendid, които са много популярни, освен в България, но и на Запад в Европа и САЩ.

Също така, на нашия сайт Влагоуловители.com вие можете да прочете и информация относно мухъла, каква трябва да е първоначалната Ви намеса при установяването на неговото наличие и каква може да е най-честата причина за появата му във Вашия дом. Освен това ви препоръчваме да се запознаете с причините за появата на влага и основните места за приложение на влагоуловители.

Ние ви гарантираме високо качество на всеки един влагоуловител закупен при нас, а нашият персонал винаги може да Ви даде ценни съвети за избора, поставянето и използването на влагоуловителите.

Няколко думи за нашите уреди:

Влагоабсорбаторите Olimpia Splendid са уреди с възможности и капацитет, които нямат база за сравнение с подобни абсорбиращи съоръжения, характеризиращи се с краткотраен ефект и ниска производителност. Те ще решат проблемите Ви с влагата и произлизащите от нея мухъл, плесен и неприятна миризма. Подходящи са както за дома и офиса, така и за хотели, спа центрове, фитнес зали, складови помещения. В производството на своите уреди марката Olimpia Splendid винаги е залагала на високото качество и надежност, които успява да постигне чрез непрекъснато въвеждане на нови методи и съвременни технологии.

Благодарение на непрекъснатите си разработки успява да предложи на своите клиенти все по-добри влагоабсорбатори. Влагоабсорбаторите на Olimpia Splendid са едни от най-малките, безшумни и мощни модели, познати на пазара. Те се отличават с перфектни характеристики като това, че са в състояние да елиминират вредите нанесени от влагата, мухъла и кондензацията. Отнемането на излишната влага е предпоставка за облекчение на алергиите, а чрез по-сухия и топъл въздух се успокояват симптомите на астма, артрит, бронхит. Самите уреди са компактни и лесно преносими. Влагоабсорбаторът на Olimpia Splendid се характеризира с тих режим на работа, скоростта на вентилатора се регулира, притежава индикатор за пълен контейнер и не на последно място, пречиства въздуха.

Влагоуловители Ebac се отличават с изискан дизайн, лесни са за употреба, цената им е допостима спрямо предлаганото качество. Влагоуловителят е уред, който бързо отнема влагата от помещения с висока влажност и поддържа полезен за Вашето здраве микроклимат като същевременно предотвратява кондензирането на влагата. Предимствата на влагоуловителите Ebac се изразяват в малкия им и компактен размер и елегантна външност като в същото време са мощен изсушител на въздуха. Изключително ниска електроконсумация и тиха работа. Вие сами регулирате влажността на въздуха, за да се чувствате максимално комфортно в дома си. За тях е характерно автоматично включване и изключване, което прави употребата им лесна като детска игра. Всеки един модел притежава дръжка за удобно и бързо преместване. Благодарение на хидрофилните спирали, влагоуловителите Ebac са способни да извлекат до 40% повече вода в сравнение с други подобни уреди, без увеличаване на консумацията на електроенергия.

Отличителна черта на Ebac е Smart Control технологията, чрез която се спестява до 30% от разходите за подръжка чрез улесненото и управление, което спестява неудобството от неточните ръчни хидростати. Чрез технологията Intelligent Defrost се минимизират разходите на енергия и се подобрява производителността. Intelligent Defrost притежава сензор, който следи състоянието на системата и избира най-подходящия интервал между периодичните размразявания както и тяхната продължителност. Това гарантира по-висока ефективност на размразяващия цикъл и следователно по-ефикасна степен на извличане за единица консумирана електроенергия. Влагоабсорбаторите са едни от най-предпочитаните уреди заради отличното им качество и икономичност, и лекотата при употребата им. С тяхна помощ Вие забравяте за проблемите с влагата и респективно разходите за отопление, поради значителното им намаляване.