Цени на влагоуловители (влагоабсорбатори, изсушители)

След като вече знаем каква е ползата от влагоуловителите в дома ни и сме взели решение за покупка, трябва са се спрем и върху цена. Всеки знае, че по-високата цена гарантира 100% качество и че по-скъпият продукт е по- добър. Но по-достъпната цена не означава винаги, че качеството не е на ниво, а по-скоро тя съпътства продукт с по-малко екстри и функции. Модерните влагоуловители са създадени така, че да отговарят на всички изисквания и да задоволят нуждите и на най- претенциозните клиенти. Уредите за абсорбиране на влагата в дома в днешно време не са лукс, а необходимост. Ето защо почти всеки, който иска да се грижи за здравето си, може да си позволи удобството да разполага с влагоуловител в жилището си. В сайта предлагаме влагоуловители на известни производители с доказано качествени продукти на пазара с различни цени и функции. Едни от най-достъпните влагоабсорбатори са на италианската фирма Olimpia Splendid.

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

В таблицата по-долу може да видите цени на битови влагоуловители, предлагани от нашия магазин:

Модел Производител За площ Цена
Dry Digit 13 Fral до 130 м2 329 лв.
Secco 12 Olimpia Splendid до 120 м2 429 лв.
Seccotech 14 Olimpia Splendid до 140 м2 479 лв.
Aquadry 16 Olimpia Splendid до 150 м2 549 лв.
Amazon 15 Ebac до 150 м2 509 лв.
Seccoasciutto Olimpia Splendid до 130 м2 549 лв.
Aquaria 20 Olimpia Splendid до 180 м2 599 лв.
Series 2650 Ebac до 180 м2 599 лв.
Series 2850 Ebac до 210 м2 649 лв.

Моделът Dry Digit 13 е подходящ за помещения с по-малка площ. Влагоуловителят е с по-малки размери и тегло, което го прави удобен за пренасяне. Dry Digit 13 се отличава с ниска консумация на енергия и изключително достъпна цена, отговаряща на високото му качество.
Моделът SECCO 14 е подходящ за жилище с две или три стаи. Той има по-големи размери и тегло и по-голяма вместимост на резервоара. Цената на влагоуловителя е малко по-висока, но качеството му е гарантирано от Olimpia Splendid.

Моделът AQUARIA Thermo е подходящ за жилище с 3 или 4 стаи. Цената на влагоуловителя е по-висока заради по-големия му капацитет и по-големите му функции.  Резервоарът на AQUARIA Thermo  има вместимост от 3,5 литра, а самият влагоуловител може да абсорбира до 22 литра вода за 24 часа.

Цената на AQUARIA 20 също е висока, но това се дължи на високото качество на продукта и големите му възможности. Уредът е подходящ за изолирането на влагата в жилище с две или четири стаи. Производителността му е 20 литра за денонощие и има голяма вместимост на резервоара за вода.

Моделът AQUADRY 28 абсорбира голямо количество влага, подходящ е за по-големи площи и е с по-голямо тегло. Високата му цена е съобразена с качеството, мощността и функционалността му.
След S-класата при влагоуловителите на фирмата Olimpia Splendid можем да намерим имената на моделите SECCOASCIUTTO, SECCOPROF 28 и SECCOPROF 38. Цената на тези модели е по-висока в сравнение с изброените до сега, но функциите и възможностите им са неограничени.Моделът SECCOASCIUTTO е много подходящ за бани, перални помещения и сушилни. Цената на влагоабсорбатора е висока заради силната мощност и високото качество, събрани в компактни размери с малко тегло.

Моделите SECCOPROF 28 и SECCOPROF 38 също държат високи цени, които са съвсем адекватни за многофункционалните продукти. Влагоуловителите имат големи обороти на работа и са подходящи за помещения с голяма площ.

Всички модели на италианската фирма Olimpia Splendid се предлагат с гаранция от 2 години на адекватни и конкурентни цени.

Английската фирма производител Ebac предлага моделите Amazon 15, Series 2650 и Series 2850.

Цената на влагоуловителя Amazon 15 е съобразена с многобройните му функции. Той има малки размери, но може да абсорбира до 15 литра вода за едно денонощие. Освен това, Amazon 15 има възможност за непрекъснат режим за работа, две степени на вентилация и възможност за автоматично спиране при индикация за пълен резервоар.

Моделът Series 2650 е подходящ за средно големи жилища, има възможност за непрекъснат режим на работа, функция за пречистване на въздуха и вместимост на резервоара до 3,5 литра. Цената на Series 2650 е висока заради високото качество и голямата мощност на влагоуловителя.

Абсорбаторът Series 3850 е подходящ за улавянето на влагата в по-големи помещения. Цената е съобразена с функциите на влагоуловителя да абсорбира голямо количество вода, да пречиства въздуха и да предпазва жилището от плесен, мухъл и неприятни миризми.