Цени на влагоуловители – влагоабсорбатори, изсушители

Официален вносител на марките: FRAL, EBAC, ECOAIR, OLIMPIA SPLENDID, PINGI и
оторизиран дилър на влагоабсорбатори GREE, MIDEA и RHONSON !

След като вече знаем каква е ползата от влагоуловителите в дома ни и сме взели решение за покупка, трябва са се спрем и върху цена на влагоабсорбатор. Всеки знае, че по-високата цена  на влагоабсорбатора, гарантира 100% качество и че по-скъпият продукт е по- добър. Но по-достъпната цена не означава винаги, че качеството не е на ниво, а по-скоро тя съпътства продукт с по-малко екстри и функции. Модерните влагоуловители са създадени така, че да отговарят на всички изисквания и да задоволят нуждите и на най- претенциозните клиенти.

Уредите за абсорбиране на влагата в дома в днешно време не са лукс, а необходимост.

Ето защо почти всеки, който иска да се грижи за здравето си, може да си позволи удобството да разполага с влагоуловител в жилището си. В сайта предлагаме влагоуловители на известни производители с доказано качествени продукти на пазара с различни цени и функции. Едни от най-достъпните цени на влагоабсорбатори са на италианската фирма Olimpia Splendid.

В таблицата по-долу може да видите цени на битови / домашни влагоуловители, предлагани от нашия магазин:

Модел Производител За площ Цена
Dry Digit 13 Fral до 130 м2 360 лв.
Secco 14 Olimpia Splendid до 120 м2 449 лв.
Dry Digit 21 LCD Fral до 160 м2 549 лв.
Aquaria 16 Olimpia Splendid до 120 м2 519 лв.
Amazon 15 Ebac до 150 м2 620 лв.
DF010 Fral до 80 м2 320 лв.
DF020 Fral до 160 м2 550 лв.
Series 2650 Ebac до 180 м2 740 лв.
Series 2250 Ebac до 140 м2 620 лв.
Домашен влагоуловител Dry Digit 13 цена на влагоабсорбатор

Моделът Dry Digit 13 е подходящ за помещения с по-малка площ. Влагоуловителят е с по-малки размери и тегло, което го прави удобен за пренасяне. Dry Digit 13 се отличава с ниска консумация на енергия и изключително достъпна цена, отговаряща на високото му качество.
Моделът SECCO 14 е подходящ за жилище с две или три стаи. Той има по-големи размери и тегло и по-голяма вместимост на резервоара. Цената на влагоуловителя е малко по-висока, но качеството му е гарантирано от Olimpia Splendid.

Битов Домашен Влагоабсорбатор Fral DF020 цена на влагоуловител

Моделът битов Влагоабсорбатор Fral DF020 е подходящ за жилище с 3 или 4 стаи. Цената на влагоуловителя е по-висока заради по-големия му капацитет и по-големите му функции.  Резервоарът на Fral DF020  има вместимост от 4 литра, а самият влагоуловител може да абсорбира до 20 литра вода за 24 часа.

Цената на Битов Влагоабсорбатор Fral DF010 е по-ниска, но това се дължи на по-слабата му мощност. Уредът е подходящ за изолирането на влагата в жилище с 1 или 2 стаи. Производителността му е 10 литра за денонощие и има 2 литра вместимост на резервоара за вода.

Моделът AQUADRY 28 абсорбира голямо количество влага, подходящ е за по-големи площи и е с по-голямо тегло. Високата му цена е съобразена с качеството, мощността и функционалността му.
След S-класата при влагоуловителите на фирмата Olimpia Splendid можем да намерим имената на моделите SECCOASCIUTTO, SECCOPROF 28 и SECCOPROF 38. Цената на тези модели е по-висока в сравнение с изброените до сега, но функциите и възможностите им са неограничени.Моделът SECCOASCIUTTO е много подходящ за бани, перални помещения и сушилни. Цената на влагоабсорбатора е висока заради силната мощност и високото качество, събрани в компактни размери с малко тегло.

Цената на влагоуловителя Amazon 15 е съобразена с многобройните му функции. Той има малки размери, но може да абсорбира до 15 литра вода за едно денонощие. Освен това, Amazon 15 има възможност за непрекъснат режим за работа, две степени на вентилация и възможност за автоматично спиране при индикация за пълен резервоар.

Моделът Series 2650 е подходящ за средно големи жилища, има възможност за непрекъснат режим на работа, функция за пречистване на въздуха и вместимост на резервоара до 3,5 литра. Цената на Series 2650 е висока заради високото качество и голямата мощност на влагоуловителя.

Абсорбаторът Series 3850 е подходящ за улавянето на влагата в по-големи помещения. Цената е съобразена с функциите на влагоуловителя да абсорбира голямо количество вода, да пречиства въздуха и да предпазва жилището от плесен, мухъл и неприятни миризми.

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на: Магазин влагоуловители и Сервиз на влагоуловители в София. Карта ТУК!!