Професионални влагоабсорбатори

Официален вносител на марките: FRAL, EBAC, ECOAIR, OLIMPIA SPLENDID, PINGI и
оторизиран дилър на влагоабсорбатори GREE, MIDEA и RHONSON 

Влагата е навсякъде около нас – в нашия дом, офис или складово помещение. Често пъти, въпреки високото качество на използваните материали за строеж и уплътнение, малките капчици си пробиват път към стената, тапетите и прозорците. Все повече хора започнаха да предпочитат последни модели и средства за борба с досадната влага и мухъл. Когато се говори за професионални влагоуловители трябва да се подчертае, че принципът им на действие е еднакъв с всеки друг продукт за борба с избилата влага. Разликите се крият в размера и обхвата на действие.

Какво представлява влагата и защо е толкова вредна за човешкото здраве?

Влагата се определя като количество вода, което се намира във въздуха. Той съдържа различен процент вода, в зависимост от дейността, която се извършва в закритото помещение. За процента влажност играят роля ежедневни дейности като готвене, отопление на помещението и дори дишане.

Не бива да се мисли, че влагата трябва да бъде напълно елиминирана.

Спред медицински лица запознати с проблема, човек се чувства комфортно в помещение с влажност на въздуха между 45 % и 65 %. Старите хора използват хитър метод за допълнително овлажняване на въздуха в закритото помещение – поставят съд с вода върху включена печка. Но, ако се забележи поява на мухъл върху стените, замъглени прозорци, отлепяне и падане на мазилка и неприятни миризми, със сигурност може да се твърди, че има проблем с влагата. Ако проблемът е засегнал промишлено предприятие или склад, решението трябва да бъде още по – бързо и качествено.

Така наречените професионални влагоабсорбатори излизат на първо място в редицата с борците срещу неприятната влага.

Това, което отличава тези продукти от всички останали средства за контрол и премахване на малките капчици вода е обхватът им на действие. Размерите им са значително по – внушителни от тези на битовите влагоуловители и влагоабсорбатори. Качествените професионални влагоуловители могат да бъдат срещнати и под названието „осушители“.

Сервиз на професионални абсорбатори.

Те са създадени в съответствие с професионалните изисквания в областта на строителството, ремонтните дейности и промишлеността. Допълнителни плюсове на тези машини са дългият, почти вечен период на експлоатация и изключителната здравина. Качествените професионални влагоабсорбатори са ценен помнощник за регулиране на процента влага в промишлени складове и предприятия. В последните няколко години, тези продукти станаха незаменим помощник за стотици строителни фирми, производствени предприятия и складове. С тяхна помощ, съхранението на готова за продан и износ продукция се превърна в детска игра.

Употреба на професионални влагоабсорбатори

Производителите на селска продукция знаят от какво значение е поддържането на подходяща влажност на въздуха в складове, в които се съхранява продукция за продан. След завършването на нов строеж, строителите винаги използват професионални влагоабсорбатори, за да постигнат бързо и качествено осушаване на замазки, мазилки и други конструктивни елементи. Ценността на тези продукти се забелязва при осушаване на големи помещения след наводнения или ремонтни дейности.

Професионални влагоабсорбатори

Употребата на професионални влагоабсорбатори ще подобри значително средата, в която се извършват производствени и технологични процеси. Регулирането на влажността в помещенията ще удължи срока на съхранение и качеството на готовата продукция. Не позволявайте на малките капчици вода да рушат новопостроената сграда, а с нея и Вашия имидж пред бъдещите клиенти!

Видео

Марки изсушители

Официален ексклузивен вносител

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Висококачествени уреди с 2 години гаранция

Доставка на Влагоуловители

Бърза доставка в рамките на 2 работни дни.

Помощ при избор на Влагоуловители

Безплатни консултации при избор на подходящ за вас уред.

Влагоуловители на изплащане

Нови влагоуловители на изплащане

Сервиз на Влагоуловители

Собствен сервиз на Влагоуловители

Влагоабсорбатори под наем

Отдаване на Влагоабсорбатори под наем

Магазин за влагоабсорбатори - карта, GPS навигация

Подарък за нашите клиенти с всеки закупен уред

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на Магазин за професионални влагоуловители и Сервиз на професионални влагоуловители в София. Карта ТУК!!