Професионални влагоабсорбатори

Официален вносител на марките: FRAL, EBAC, ECOAIR, OLIMPIA SPLENDID, PINGI и
оторизиран дилър на влагоабсорбатори GREE, MIDEA и RHONSON 

Влагата е навсякъде около нас – в нашия дом, офис или складово помещение. Често пъти, въпреки високото качество на използваните материали за строеж и уплътнение, малките капчици си пробиват път към стената, тапетите и прозорците. Все повече хора започнаха да предпочитат последни модели и средства за борба с досадната влага и мухъл. Когато се говори за професионални влагоуловители трябва да се подчертае, че принципът им на действие е еднакъв с всеки друг продукт за борба с избилата влага. Разликите се крият в размера и обхвата на действие.

Какво представлява влагата и защо е толкова вредна за човешкото здраве?

Влагата се определя като количество вода, което се намира във въздуха. Той съдържа различен процент вода, в зависимост от дейността, която се извършва в закритото помещение. За процента влажност играят роля ежедневни дейности като готвене, отопление на помещението и дори дишане.

Не бива да се мисли, че влагата трябва да бъде напълно елиминирана.

Спред медицински лица запознати с проблема, човек се чувства комфортно в помещение с влажност на въздуха между 45 % и 65 %. Старите хора използват хитър метод за допълнително овлажняване на въздуха в закритото помещение – поставят съд с вода върху включена печка. Но, ако се забележи поява на мухъл върху стените, замъглени прозорци, отлепяне и падане на мазилка и неприятни миризми, със сигурност може да се твърди, че има проблем с влагата. Ако проблемът е засегнал промишлено предприятие или склад, решението трябва да бъде още по – бързо и качествено.

Така наречените професионални влагоабсорбатори излизат на първо място в редицата с борците срещу неприятната влага.

Това, което отличава тези продукти от всички останали средства за контрол и премахване на малките капчици вода е обхватът им на действие. Размерите им са значително по – внушителни от тези на битовите влагоуловители и влагоабсорбатори. Качествените професионални влагоуловители могат да бъдат срещнати и под названието „осушители“.

Сервиз на професионални абсорбатори.

Те са създадени в съответствие с професионалните изисквания в областта на строителството, ремонтните дейности и промишлеността. Допълнителни плюсове на тези машини са дългият, почти вечен период на експлоатация и изключителната здравина. Качествените професионални влагоабсорбатори са ценен помнощник за регулиране на процента влага в промишлени складове и предприятия. В последните няколко години, тези продукти станаха незаменим помощник за стотици строителни фирми, производствени предприятия и складове. С тяхна помощ, съхранението на готова за продан и износ продукция се превърна в детска игра.

Употреба на професионални влагоабсорбатори

Производителите на селска продукция знаят от какво значение е поддържането на подходяща влажност на въздуха в складове, в които се съхранява продукция за продан. След завършването на нов строеж, строителите винаги използват професионални влагоабсорбатори, за да постигнат бързо и качествено осушаване на замазки, мазилки и други конструктивни елементи. Ценността на тези продукти се забелязва при осушаване на големи помещения след наводнения или ремонтни дейности.

Професионални влагоабсорбатори

Употребата на професионални влагоабсорбатори ще подобри значително средата, в която се извършват производствени и технологични процеси. Регулирането на влажността в помещенията ще удължи срока на съхранение и качеството на готовата продукция. Не позволявайте на малките капчици вода да рушат новопостроената сграда, а с нея и Вашия имидж пред бъдещите клиенти!

Какво е Влагоуловител?(eng) Местоположение и GPS координати на Магазин за професионални влагоуловители и Сервиз на професионални влагоуловители в София. Карта ТУК!!